Øreringe

Smukke øreringe til kvinder

Se vores flotte perleøreringe og perle ørestikke sortiment klik her:

Noget at det mest almindelig at gå med nu til dags er øreringe. Kvinder elsker smukke øreringe, for det får deres udstråling til at skinne endnu mere, og er en måde til at danne en personlig stil.

Det kan være flotte øreringe med perler, det kan være øreringe i guld med diamanter det kan også være almindelig sølvøreringe.

På denne side vil vi komme nærmere ind på hvilken former for perle øreringe IKECHO forhandler og hvad forskellene er, og hvad du som køber af smukke perleøreringe sæt skal være opmærksom på.

Øreringe er en generel betegnelse, de kunne lige så godt hedde smykke til ørerne, creoler, ørestikker m.m. fordi øreringe har mange forskellige former og er udsmykket med både diamanter, ægte perle m.fl.

Guld øreringe

De mest almindelige flotte øreringe bliver idag produceret med guld i. Hvad enten det er øreringe i guld med diamanter, eller øreringe i guld med perle.

Hos IKECHO arbejder vi med 2 typer af guld 9kt. og 18kt. guld. og vi føre farverne som øreringe i hvidguld, øreringe i gult guld, og øreringe i rosaguld / rødguld. De mest solgte er dog guldøreringe i gult guld.

For et genkende guldet i øreringe skal der være stemplet:

9kt guldøreringe = 375

18kt guldøreringe = 750

Øreringe i sølv = 825

Hos IKECHO arbejder vi også med øreringe og ørestikker i andre materiale f.eks. læder øreringe og guldbelagt sølv øreringe. Uanset hvad får du altid hvad vi lover og i højeste kvalitet.

Perleørestikker, Perleøreringe der hænger og clips øreringe

Øresmykker som vi forhandler kan fåes som 3 forskellige typer

1.) Perleøreringen som perleørestikker , hvor øreringen er med stik som går igennem øreflippen, som afsluttes med en lås bag på.

2.) Perleøreringe med creoler, som også er en stik der går igennem øreflippen, men som afsluttes sammen med øreringe (Typisk rund form). Perle øreringe der hænger  kan også fåes uden den låses på bagsiden, men blot hænger som et flot øresmykke på øret.

3.) Øreclips /Øreklips, hvor dem der ikke har hul i øret, for sat en clips på øreflippen som ørering.

Ørering mener man har eksisteret i flere tusinde år, da man har fundet flere gamle mumificeret lig af mennesker men hul i ørene. Man mener også at det var cirkelrunde øreringe som var de første typer af øreringe.

Man mener at år 1910 var det tidspunkt hvor smykker til ørerne blandt kvinder var mest udbredt.

Hul i ørerne kaldes også piercing, og oftes har folk hul i den nederste del af øreflippen, hvor typisk hænge øreringe sidder, men man kan også bruge perleørestikker og almindelig ørestikker til højere oppe på øreflippen, næsen osv.

Perleøreringe & perleørestikker

Hos IKECHO forhandler vi kun øreringe med perle og ørestikker med perler. Vi bruger perler fra hele verden, og er specielt kendt for vores eksklusive perlesmykker med Broom South Sea Perler. Dog er vores mest sælgende, øreringe med ferskvandsperler.

Ferskvandsperlerne vi bruger er typisk fra Kina, de er fra de dygtigste perlefarme, hvor vi nøje udvælger vores sortiment hver! gang. Læs mere om vores ferskvandsperler her.

Perleøreringe med South Sea perler, får vi udelukkende perlerne fra Australien (Hvor også perleøreringene produceres). De er nøje udvalgt, og i skarp kontrol fra myndighederne.

Læs mere om vores South Sea perler her